Puerh arbata

Šią arbatos rūšį galima būtų lyginti su sūriu ar vynu. Kaip vynas ir sūris, savo ypatingą skonį ji įgauna fermentacijos proceso metu, ir tam tikros šios arbatos rūšys gali būti sendinamos, brandinamos, taip "auginant" tiek jų skonines savybes, tiek jų piniginę vertę. Todėl pu-erh arbata kartais vadinama "antikvariniu gėrimu".

Mūsų gidai

Susipažink iš arčiau

Prenumeruok ir gauk naujausius pasiūlymus

Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę statisniais ir rinkodaros tikslais šioje sveitainėje naudojame slapukus, kuriuos galėsite bet kada atšaukti ir/ar ištrinti, pakeisdami nustatymus savo interneto naršyklėje. Daugiau informacijos apie slapukus rasite čia

Jūsų užsakymais
rūpinasi: