Žaliojo Pu Erh plokštė KELIAUJANTYS DRAMBLIAI, 100 g, beengcha forma 2021 m.

4,89 €
Kiekis

Žaliojo sheng puero arbata, įkvėpta ypatingos kelionės. Lengvo aromato, žoliškų skonio natų, pilno kūno, aitroka arbata, ypač tinkama brandinimui. Supresuota į 100 g diską (beengcha). 2021 m. derlius.

Aprašymas

Žaliojo sheng puero arbata, įkvėpta ypatingos kelionės.

2020-aisiais 16-os dramblių grupelė išklydo iš savo džiunglių Junanio provincijoje ir pandemijos metus praleido keliaudami per plačiąją Kiniją. Šią epinę kelionę susidomėję stebėjo mokslininkai, valdžios atstovai ir pasaulio žiniasklaida, drambliams pakeliui buvo evakuojami gyventojai, dėliojamos vaišės, o asfaltuoti keliai šlakstomi vandeniu, kad kaimenei nebūtų per karšta jais keliauti. Po daugiau nei metų klajonių po laukus, miškus ir miestus, drambliai sugrįžo į savo džiungles. Iki šiol nėra iki galo aišku, kas paskatino dramblius leistis į šią nuotykių ir iššūkių pilną kelionę.

Šie drambliai nustebino Kiniją, bet Puero prefektūroje jie – kasdienybės dalis. Į Puero kaimus, miestus ir arbatos laukus iš Xinshuangbannos džiunglių jie atkeliauja dažnai, kartais pridaro nuostolių, kartais – sukuria linksmą reginį vietiniams gyventojams.

Šis pueras, kaip ir keliaujantys drambliai, užgimęs derlingoje Puero prefektūroje. Savo skonį ir kvapą jis įgaus keliaudamas laiku: žaliojo (kiniškai – sheng) puero arbata skirta brandinti. Tamsioje spintelėje palaikius metus-kitus, ji pamažu įgaus žemės paklotės, džiovintų vaisių, odos natų, skonis bus vis kompleksiškesnis. Tiesa, Junanio gyventojai ją geria ir nebrandintą – tai aštroka, žoliška, gaivi ir kartu vos vos dūminė žalioji arbata. 

Brandindami šią arbatą, nelaikykite jos šalia prieskonių ar kitų kvapnių dalykų - ji lengvai sugeria šalia esančius aromatus. Periodiškai vis paragaukite, stebėkite, kaip ji keičia skonį. 

Savybė Reikšmė
Arbatos regionas Kinija
Poveikis Tonizuoja
Dominuojantis aromatas Gėlės/žolelės
Skonio pojūtis Švelnus

Sudedamosios dalys: žalioji puero arbata.

Norint paruošti puodelį arbatos, reikia peiliu atskelti maždaug pusės arbatinio šaukštelio dydžio gabalėlį, panašiai kaip skaldant parmezano sūrį. Plikyti ~250 ml 95 °C vandeniu 3-5 min., arbatlapius nukošti. Galima plikyti keletą kartų.

Gongfu paruošimo metodas: 

5 g arbatžolių nulieti 95 °C vandeniu. 

Užpilti 100 ml 95 °C vandens, laikyti 20 s, nukošti. Tolesnių plikymų metu arbatžolės pritrauks per 5-10 s, plikyti galima iki 7 kartų.

Prenumeruok ir gauk naujausius pasiūlymus

Naudojame slapukus, kad galėtume suasmeninti turinį bei skelbimus, teikti visuomeninės medijos funkcijas ir analizuoti srautą. Be to, svetainės naudojimo informaciją bendriname su visuomeninės medijos, reklamavimo ir analizės partneriais, kurie gali ją pridėti prie kitos jūsų pateiktos arba naudojant paslaugas surinktos informacijos.

Sausainukų nustatymai

Funkciniai slapukai (techniniai)

Funkciniai slapukai yra griežtai būtini norint teikti parduotuvės paslaugas, kaip taip pat tinkamam jos veikimui, todėl jų naudojimo atsisakyti negalima. Jie leisti vartotojui naršyti mūsų svetainėje ir naudotis įvairiomis parinktimis ar paslaugomis kurie egzistuoja ant jo.

Reklamos slapukai

Tai slapukai, renkantys informaciją apie naudotojams rodomus skelbimus Tinklalapis. Jie gali būti anonimiški, jei tik renka informaciją apie reklamą erdvės, rodomos nenustatant vartotojo tapatybės arba suasmenintos, jei jose renkami asmeniniai trečiosios šalies informaciją apie parduotuvės naudotoją, kad būtų galima juos suasmeninti reklamines erdves.

Analitikos slapukai

Paprastai surinkite informaciją apie vartotojo naršymą parduotuvėje anonimiškai, nors kartais jie taip pat leidžia vartotojui būti unikaliu ir nedviprasmišku identifikuoti, siekiant gauti ataskaitas apie naudotojo pomėgius produktais ar paslaugomis siūlomus parduotuvės.

Našumo slapukai

Jie naudojami siekiant pagerinti naršymo patirtį ir optimizuoti parduotuvės veiklą.

Other cookies

Tai yra slapukai be aiškaus tikslo arba tie, kuriuos vis dar klasifikuojame.

Jūsų užsakymais
rūpinasi: