Aprašymas
Pu Erh arbata - tai fermentuota arbata, šio proceso metu įgaunanti šiltų žemės, medžio, tamsių vaisių aromatų, tirštą, sunkų kūną. Kilmės šalis: Europos bendrija.
Sudedamosios dalys: pu-erh arbata, juodoji arbata, gvazdikėliai, MIGDOLAI, kakavos pupelių gabaliukai, anyžiai, kakavos pupelių lukštai, cinamonas, natūrali kvapioji medžiaga, rožinis pipiras. Sudėtyje yra riešutų.
Rekomenduojame arbatą ruošti taip: į pašildytą puodelį įberkite 1-2 arbatinius šaukštelius (~3g) arbatos, užplikykite virintu, iki 95°C atvėsintu vandeniu, ir palaikykite 3-5 min. Kad arbata neapkarstų, arbatlapius geriau išimti ar nukošti.
Savybė | Reikšmė |
Arbatos regionas |
Kelių regionų Kinija |
Dominuojantis aromatas | Prieskoniai |
Poveikis | Tonizuoja |