Juodosios PU-ERH arbatos plokštė, 100 g, beengcha forma

4,69 €
Kiekis

Didžialapė Junanio juodoji arbata - salsvai kvepianti ir lengva. Ši arbata - ypač sodraus skonio, tinka ilgai saugoti, plikyti keletą kartų.

Aprašymas

Presuota arbata - sena kinų tradicija. Arbatlapiai sudrėkinami ir sunkiais presais suspaudžiami į pageidaujamą formą. Tokią arbatą būdavo lengviau gabenti dideliais atstumais, kompaktiškiau saugoti. Juodojo (kiniškai - shou) puero arbata yra pilnos fermentacijos. Arbatlapiai specialiu metodu fermentuojami, kad įgautų savo rusvą spalvą, ypatingą skonį ir kvapą bei cheminę sudėtį. Ši arbata - ypač sodraus skonio, tinka ilgai saugoti, plikyti keletą kartų.

 

Sudedamosios dalys: juodoji pu-erh arbata.

 

Rekomenduojamas šios arbatos paruošimas: peiliu atskelti maždaug pusės arbatinio šaukštelio dydžio gabalėlį, panašiai kaip skaldant parmezano sūrį. Atskeltą gabalėlį arbatos įdėkite į pašildytą puodelį, užplikykite virintu, iki 95°C atvėsintu vandeniu, ir palaikykite 3-5 min. Galima plikyti keletą kartų.

Savybė Reikšmė
Arbatos regionas Kinija
Dominuojantis aromatas Mediena / Žemė
Skonio pojūtis Saldus
Skonio intensyvumas Intensyvus / Sodrus
Poveikis Tonizuoja
Arbatos tipas Natūrali
Arbatos forma Presuota arbata
Svoris 0.1 kg

juodojo puero arbata.

Mūsų gidai

Susipažink iš arčiau

Būkite pirmas, palikęs atsiliepimą