PERMAINŲ VĖJAS tiks pradedantiems Pu-erh arbatos gėrėjams, arbata lengvesnė nei „tradicinės“ pu-erh arbatos, kurios paprastai turi gana specifinį skonį.
Birios arbatžolės: draugiškas gamtai pasirinkimas. Kad ir kur jas panaudoję išmesite, jos savaime suirs ir taip patręš žemę. Pasirūpinome, kad draugiškos aplinkai būtų ir mūsų pakuotės - jos perdirbamos, todėl kviečiame saugoti gamtą ir pakuotę išmesti į rūšiavimo konteinerius.
Sudedamosios dalys: pilnos fermentacijos Pu - erh arbata (60 %), kinrožės žiedai, džiovintos raudonos vynuogės, šeivamedžio uogos, cukruoto ananaso gabalėliai (ananasų gabaliukai, cukrus), kvapiosios medžiagos, juodieji serbentai, avietės, raudonieji serbentai.
Rekomenduojamos arbatos paruošimo proporcijos - 200 ml | 4 g | 95°C | 3-5 min.
| Arbatos regionas | Kelių regionų |
| Dominuojantis aromatas | Uogos |
| Skonio pojūtis | Saldus |
| Skonio intensyvumas | Intensyvus / Sodrus |
| Poveikis | Tonizuoja |
| Arbatos tipas | Aromatinė |
| Arbatos forma | Biri arbata |