Mūsų naujienlaiškis

Prenumeruokite naujienlaiškį ir pirmieji gaukite karščiausias naujienas

Naujienos

Į kelionę drauge

Velykų stalas, nuspalvintas arbata

Kaip suruošti sveiką Velykų stalą, kurio nuotrauka būtų verta socialinių tinklų? Turbūt svarbiausia – tradicinė ir kartu unikali - Velykų stalo puošmena yra margutis. Margučių valgymas nuo seno turi simbolinę prasmę: tai ir burtas, ir vaisingų me...

Skaityti daugiau

Kaip nustebinti vaišinant arbata

Spalvingo maisto mada pastaraisiais metais linksmina visą Europą. Šiandien šalia juodų ledų ir žalių pyragų jau galima svečius pavaišinti ir netikėtų spalvų arbata. Sekantiems naujausias madas, šis sezonas siūlo aukso dulkėmis puoštų ir spalvas keič...

Skaityti daugiau

Populiarioji matcha arbata – kaip nepasiklysti tarp gausybės pasirinkimų

Skaisčiai žalios latės, žali ledai ir žali kokteiliai jau senai užkariavo barų, kavinių ir desertinių meniu. Ryškiai žalią spalvą dažniausiai suteikia visiškai natūralus, ypatingo skonio ir istorijos ingredientas – japoniška arbata matcha . M...

Skaityti daugiau

Puero arbata – ir kūnui, ir sielai

Išskirtinio aromato puero arbata jau seniai pelnė pasaulio arbatos mėgėjų pripažinimą. Taip nutiko ne vien dėl gurmaniško jos skonio, bet ir dėl ypatingų savybių, padedančių atsipalaiduoti, valyti organizmą ir net sulieknėti. Atrasta atsitikt...

Skaityti daugiau

Ir arbatos puodelyje ieškokite tikro meistriškumo

Ieškokite savo arbatos Arbata neturėtų būti vien karštas vanduo, kuriame išmirkytas pirmos po ranka pasitaikiusios arbatos pakelis. Verta paieškoti tokios, kurią pagamino tam atsidavę, savo darbą gerai išmanantys meistrai, o parduoda patikimi p...

Skaityti daugiau

Ką apie mus sako žmonės

Atsiliepimai