Aprašymas
Sudedamosios dalys: juodųjų arbatų mišinys, cukrinės snaigės (cukrus, ryžių miltai, aliejus (rapsų, pilnai hidrintas rapsų), bulvių krakmolas, kvapioji medžiaga), cinamonai, kalendros grūdeliai, kardamonai, apelsinų gabalėliai, gvazdikėliai, raudonieji pipirai (braziliški PIRULIAI), natūrali kvapioji medžiaga. SUDĖTYJE GALI BŪTI RIEŠUTŲ PĖDSAKŲ.
Rekomenduojame arbatą ruošti taip: į pašildytą puodelį įberkite 3g arbatos, užplikykite 200 ml virintu, iki 95°C atvėsintu vandeniu, ir palaikykite 3-5 min.
Savybė | Reikšmė |
Arbatos regionas | Kelių regionų |
Dominuojantis aromatas | Prieskoniai |
Arbatos tipas | Aromatinė |
Poveikis | Tonizuoja |
Ieškantiems išskirtinumo | Stiklo indelyje |