Aprašymas
Sandakphu regione arbatkrūmiai auga nedideliuose vietinių žmonių soduose. Arbata auginama ir apdorojama vien rankų darbo pagalba. Jos pagaminama itin mažai, todėl kaina paprastai yra aukšta. Tačiau kainą nustelbia malonumas, kuris užlieja kūną ir sielą mėgaujantis šią nepaprasta ir itin reta arbata.
Sudedamosios dalys: juodoji Nepalo arbata.
Rekomenduojamos arbatos paruošimo proporcijos - 200 ml | 3 g | 95°C | 3-5 min.
Savybė | Reikšmė |
Arbatos regionas | Nepalas |
Poveikis | Tonizuoja |
Dominuojantis aromatas | Medžių vaisiai |
Skonio pojūtis | Saldus |
Arbatos tipas | Natūrali |
Arbatos forma | Biri arbata |
Skonio intensyvumas | Intensyvus / Sodrus |
Ieškantiems išskirtinių dalykų ir vertinantiems natūralų, gyvą arbatos skonį – išskyrėme „Šaltinių“ liniją. „Šaltinių“ arbatas mes perkame tiesiai iš arbatos sodų ir žmonių, ją auginančių: jos šviežios, atskleidžia grynos arbatos skonių ir kvapų įvairovę, yra tradicinės savo regionui.
Su jais atsirinkome „Šaltinių“ arbatas: natūralias ir autentiškas. „Šaltinių“ arbatos skirtos Jums: reikliems kokybei ir norintiems pažinti pačias arbatos ištakas. Esame išgėrę ne vieną puodelį arbatos išgėrę kartu su arbatos meistrais tikrai žinome, kiek darbo ir meilės sudėta į šiuos kvapnius lapelius.
Arbatos gimtinė – Rytų kraštai. Apie žmogų, sklidiną ramybės ir išminties, Rytuose sakoma: „arbata jame“. Keliaudami mes ieškome arbatos sodų ir būtent tokių – arbatos sklidinų – žmonių.
Kitos šio gamintojo prekės