Dovanų rinkiniai

Japoniška keramika

Mūsų naujienlaiškis

Prenumeruokite naujienlaiškį ir pirmieji gaukite karščiausias naujienas

Naujienos

Į kelionę drauge

Kaip pasigaminti karštą šokoladą patiems?

Darganoto rudens gėrimas, kurį ne tik skanu gerti, bet bus įdomu ir pagaminti – karštas šokoladas. Kokybiškas, tikras, patogus vartoti, nes padalintas lygiomis porcijomis gėrimo paruošimui. Karšto šokolado paruošimas: Nedideliame puode pa...

Skaityti daugiau

Japonijos arbatos gėrimo ceremonija: simboliai, reikšmė

Arbatos gėrimo ceremonijos ištakos XV-XVI a. Anuomet tradiciniuose japoniškuose soduose atsirado nedideli, bet erdvūs arbatos gėrimo paviljonai – patalpos, skirtos specialiai arbatos gėrimui. Šios ceremonijos meistrai tapo labai įtakingais asme...

Skaityti daugiau

Kaip išsirinkti kavą pagal skonį ir aromatą?

Kavos pupelėms bręstant, jų charakterį formuoja regionui tipiškos gamtos sąlygos bei savitos auginimo tradicijos. Dėl šios priežasties – kiekviena rūšis išskirtinė tik jai būdingu skoniu ir aromatu. BRAZILIJOS REGIONO KAVA A...

Skaityti daugiau

Viskas, ką reikia žinoti apie Moka kavą

Teigiama, jog Moka kavinuką galima rasti net devyniose iš dešimties italų virtuvių. Šį kavos ruošimo įrankį dar 1933 metais pristatė italas Luigi De Ponti, kuris vėliau pardavė patentą Alfonso Bialetti. Moka kavinuko populiarumą lėmė kelios priež...

Skaityti daugiau

Kaip ir kur laikyti arbatą?

Kaip ir visi džiovinti produktai, ypač aromatingieji, šviežiai pagaminta arbata yra kvapni ir skani, tačiau su laiku jos aromatas palengva išsivadėja, o skonis silpsta. Ir nors tai natūralus procesas, tinkamai laikant arbatą galima šį procesą gerok...

Skaityti daugiau

Ką apie mus sako žmonės

Atsiliepimai