Raudonoji arbata KALAHARI, 1 vnt. vokelyje

0,49 €
Kiekis

Viename arbatos puodelyje visos gerosios augalo savybės: išraiškingas fermentuoto rooibos skonis ir naudingosios nefermentuoto - žaliojo - rooibos medžiagos. Fermentuoti raibsteglio spygliukai suteikia gėrimui riešuto natų ir natūralaus saldumo, o žalieji - švelnumo ir gaivos. Derinį pagyvina citrusų žievelės.

Aprašymas

Fermentuoti raibsteglio spygliukai suteikia gėrimui riešuto natų ir natūralaus saldumo,  o žalieji - švelnumo ir gaivos. Derinį pagyvina citrusų žievelės. Raudonoji arbata KALAHARI švelni tiems, kurių gomurys jautrus, o skonio pojūtis tik formuojasi. Gaivi nusidūkusiems šėliojimuose, pavargusiems darbe ar sporto klube. Natūraliai salstelėjusi - besilaikantiems dietos. 

 

Geriant birią arbatą ritualo džiugesį gali slopinti kimbančių, šlapių arbatžolių iškrapštymas iš tinklelio, puodelio ar arbatinuko. O ir norint pasimėgauti kokybiška biria arbata dažnai reikia skirti tam kiek daugiau laiko bei dėmesio. Biri arbata šilkinėse piramidėse – kokybiška, nesmulkinta ir puikiai atpažįstama jūsų skonių receptorių. Tokia pati, kaip arbatos parduotuvėje. Patogus pasirinkimas pasiimti kokybišką arbatos puodelį važiuojant automobiliu, vaikščiojant parko takais, laukiant autobuso stotelėje ar įdėti vaikams į mokyklą.

 

Sudedamosios dalys: fermentuotas ir nefermentuotas siauralapis raibsteglis (rooibos, kilmė: PAR, 98%), apelsino žievelės, citrinžolė, dedešvos žiedai, apelsino kvapioji medžiaga.

 

Rekomenduojamos arbatos paruošimo proporcijos - 450 ml | 1 piramidė | 95°C | 5-8 min. 

Savybė Reikšmė
Arbatos regionas Pietų Afrika
Poveikis Netonizuoja
Dominuojantis aromatas Citrusiniai vaisiai
Skonio pojūtis Saldus
Arbatos tipas Aromatinė
Arbatos forma Biri arbata patogiai
Skonio intensyvumas Švelnus / Lengvas

Būkite pirmas, palikęs atsiliepimą