Aprašymas
Sudedamosios dalys: žalioji arbata (70%, ne ES), pluoštinių kanapių žiedynai ir lapai (20%, ES), citrinžolė, kvapiosios medžiagos, saulėgrąžų žiedlapiai, ženšenio gabalėliai (1,65%, ne ES), citrinos granulės.
Rekomenduojamos arbatos paruošimo proporcijos - 200 ml | 3 g | 85°C | 3-5 min.
Šaltas plikymas, vadinamas cold brew – tai gaivinantis ir rafinuotas gėrimas, puikiai derantis su nesaldžiais užkandžiais.
- Užpilkite šaltu vandeniu ir palikite „sirpti“ nuo pusvalandžio iki kelių valandų
- Pateikite balto ar raudono vyno taurėse, taip leisdami atsiskleisti arbatos aromatui
Mūsų atrinktas ir rekomenduojamas receptas dviejų porcijų (600 ml) paruošimui:
- žalioji arbata su kanapių žiedynais „AHA“, 9 g;
- 600 ml šaltas stalo vanduo;
- Užpilti ir palaukti 1 val., paskui arbatžoles nukošti
Savybė | Reikšmė |
Arbatos regionas | Kelių regionų |
Poveikis | Stipriai tonizuoja |
Dominuojantis aromatas | Augalinis / Žolė |
Skonio pojūtis | Saldus |
Arbatos tipas | Aromatinė |
Arbatos forma | Biri arbata |
Skonio intensyvumas | Intensyvus / Sodrus |
Ieškantiems išskirtinumo | Klasikinė pakuotė |
Svoris | 0.08 kg |