Sudedamosios dalys: žalioji arbata (93 %, ne ES), citrinžolė, kvapioji medžiaga, saulėgražų žiedlapiai, ženšenis (0,2 %), citrinos granulės (0,2 %).
Rekomenduojamos arbatos paruošimo proporcijos - 200 ml | 3 g | 80°C | 3-5 min.
žalioji arbata, ženšenis 2,75%, citrinžolė, kvapiosios medžiagos, saulėgrąžų žiedlapiai, citrinos granulės (gliukozės sirupas (KVIEČIŲ), koncentruotos citrinų sultys, saldinti abrikosai, bulvių krakmolas, tirštiklis E 401, kvapioji medžiaga) 1%
| Arbatos regionas | Kelių regionų |
| Dominuojantis aromatas | Augalinis / Žolė |
| Skonio pojūtis | Saldus |
| Skonio intensyvumas | Intensyvus / Sodrus |
| Poveikis | Stipriai tonizuoja |
| Arbatos tipas | Aromatinė |
| Arbatos forma | Biri arbata |
| Ieškantiems išskirtinumo | Stiklo indelyje |
| Svoris | 0.255 kg |