Aprašymas
Rekomenduojame arbatą ruošti taip: į pašildytą puodelį įberkite 2 arbatinius šaukštelius arbatos, užplikykite virintu, iki 70°C atvėsintu vandeniu, ir palaikykite 2-3 min. Nepalikite arbatlapių mirkti vandenyje, kad arbata neapkarstų.
Savybė | Reikšmė |
Arbatos regionas | Kinija |
Poveikis | Tonizuoja |
Dominuojantis aromatas | Medžių vaisiai |
Skonio pojūtis | Saldus |
Arbatos tipas | Natūrali |
Arbatos forma | Biri arbata |
Skonio intensyvumas | Intensyvus / Sodrus |
Ieškantiems išskirtinumo | Violetinio stiklo indelyje |
Svoris | 0.29 kg |
žalioji kiniška arbata
Ieškantiems išskirtinių dalykų ir vertinantiems natūralų, gyvą arbatos skonį – išskyrėme „Šaltinių“ liniją. „Šaltinių“ arbatas mes perkame tiesiai iš arbatos sodų ir žmonių, ją auginančių: jos šviežios, atskleidžia grynos arbatos skonių ir kvapų įvairovę, yra tradicinės savo regionui.
Su jais atsirinkome „Šaltinių“ arbatas: natūralias ir autentiškas. „Šaltinių“ arbatos skirtos Jums: reikliems kokybei ir norintiems pažinti pačias arbatos ištakas. Esame išgėrę ne vieną puodelį arbatos išgėrę kartu su arbatos meistrais tikrai žinome, kiek darbo ir meilės sudėta į šiuos kvapnius lapelius.
Arbatos gimtinė – Rytų kraštai. Apie žmogų, sklidiną ramybės ir išminties, Rytuose sakoma: „arbata jame“. Keliaudami mes ieškome arbatos sodų ir būtent tokių – arbatos sklidinų – žmonių.
Kitos šio gamintojo prekės