Aprašymas
Sudedamosios dalys: žalioji arbata (62%, ne ES), baltoji arbata, džiovintos vynuogės (vynuogės, lipnumą reguliuojanti medžiaga saulėgražų aliejus), braškių gabaliukai (7,5 %), kvapioji medžiaga.
Rekomenduojamos arbatos paruošimo proporcijos - 200 ml | 3 g | 80°C | 3-5 min.
Savybė | Reikšmė |
Arbatos regionas | Kelių regionų |
Dominuojantis aromatas | Uogos |
Skonio pojūtis | Saldus |
Skonio intensyvumas | Švelnus / Lengvas |
Poveikis | Tonizuoja |
Arbatos tipas | Aromatinė |
Arbatos forma | Biri arbata |
Ieškantiems išskirtinumo | Stiklo indelyje |
Svoris | 0.25 kg |
žalioji arbata, baltoji arbata, braškių gabaliukai 2%, džiovintos vynuogės, kvapioji medžiaga.