Aprašymas
Sudedamosios dalys: siauralapis raibsteglis (63,5 %, PAR), cukrinės snaigės (cukrus, ryžių miltai, aliejus (rapsų, pilnai hidrintas rapsų), bulvių krakmolas, kvapioji medžiaga), kardamonas, imbieras, gvazdikėliai, rožiniai pipirai, juodieji pipirai, kvapioji medžiaga.
Rekomenduojame arbatą ruošti taip: į pašildytą puodelį įberkite 3g arbatos, užplikykite 200 ml virintu, iki 95°C atvėsintu vandeniu, ir palaikykite 5-8 min.
Savybė | Reikšmė |
Arbatos regionas | Kelių regionų |
Dominuojantis aromatas | Citrusai / uogos |
Arbatos tipas | Aromatinė |
Poveikis | Netonizuoja |
Ieškantiems išskirtinumo | Stiklo indelyje |