Aprašymas
Rekomenduojame nefermentuotą rooibos arbatą ruošti taip: į pašildytą puodelį įberkite 1-2 šaukštelius arbatos, užplikykite virintu, iki 95°C atvėsintu vandeniu, ir palaikykite 2-3 min.
Savybė | Reikšmė |
Arbatos regionas | Pietų Afrika |
Poveikis | Netonizuoja |
Dominuojantis aromatas | Gėlės/žolelės |
Skonio pojūtis | Švelnus |

Ieškantiems išskirtinių dalykų ir vertinantiems natūralų, gyvą arbatos skonį išskyrėme „Šaltinių“ liniją. „Šaltinių“ arbatas mes perkame tiesiai iš arbatos sodų ir žmonių, ją auginančių: jos šviežios, atskleidžia grynos arbatos skonių ir kvapų įvairovę ir yra tradicinės savo regionui.
Arbatos gimtinė – Rytų kraštai. Apie žmogų, sklidiną ramybės ir išminties, Rytuose sakoma: „arbata jame“. Keliaudami mes ieškome arbatos sodų ir būtent tokių – arbatos sklidinų – žmonių.
Su jais atsirinkome „Šaltinių“ arbatas: natūralias ir autentiškas. “Šaltinių” arbatos skirtos Jums: reikliems kokybei ir norintiems pažinti pačias arbatos ištakas. Ne vieną puodelį arbatos išgėrę kartu su arbatos meistrais tikrai žinome, kiek darbo ir meilės sudėta į šiuos kvapnius lapelius.