Raudonoji arbata KALAHARI, 15 vnt.

5,25 €
Kiekis

Išraiškingas fermentuoto ir nefermentuoto siauralapio raibsteglio derinys, praturtintas riešutų natų, natūralaus saldumo bei švelnių skonių palete, kuriai gaivumo suteikia citrusų žievelės.

Aprašymas

Fermentuoti raibsteglio spygliukai suteikia gėrimui riešuto natų ir natūralaus saldumo,  o žalieji - švelnumo ir gaivos. Derinį pagyvina citrusų žievelės. Raudonoji arbata KALAHARI švelni tiems, kurių gomurys jautrus, o skonio pojūtis tik formuojasi. Gaivi nusidūkusiems šėliojimuose, pavargusiems darbe ar sporto klube. Natūraliai salstelėjusi - besilaikantiems dietos. 

 

Geriant birią arbatą ritualo džiugesį gali slopinti kimbančių, šlapių arbatžolių iškrapštymas iš tinklelio, puodelio ar arbatinuko. O ir norint pasimėgauti kokybiška biria arbata dažnai reikia skirti tam kiek daugiau laiko bei dėmesio. Biri arbata šilkinėse piramidėse – kokybiška, nesmulkinta ir puikiai atpažįstama jūsų skonių receptorių. Tokia pati, kaip arbatos parduotuvėje. Patogus pasirinkimas pasiimti kokybišką arbatos puodelį važiuojant automobiliu, vaikščiojant parko takais, laukiant autobuso stotelėje ar įdėti vaikams į mokyklą.

 

Sudedamosios dalys: fermentuotas ir nefermentuotas siauralapis raibsteglis (rooibos, kilmė: PAR, 98%), apelsino žievelės, citrinžolė, dedešvos žiedai, apelsino kvapioji medžiaga.

 

Rekomenduojamos arbatos paruošimo proporcijos - 450 ml | 1 piramidė | 95°C | 5-8 min. 

Savybė Reikšmė
Arbatos regionas Pietų Afrika
Poveikis Netonizuoja
Dominuojantis aromatas Citrusiniai vaisiai
Skonio pojūtis Saldus
Arbatos tipas Aromatinė
Arbatos forma Biri arbata patogiai
Skonio intensyvumas Švelnus / Lengvas
Svoris 0.1 kg

Būkite pirmas, palikęs atsiliepimą