Aprašymas
Fermentuoti raibsteglio spygliukai suteikia gėrimui riešuto natų ir natūralaus saldumo, o žalieji - švelnumo ir gaivos. Derinį pagyvina citrusų žievelės. Raudonoji arbata KALAHARI švelni tiems, kurių gomurys jautrus, o skonio pojūtis tik formuojasi. Gaivi nusidūkusiems šėliojimuose, pavargusiems darbe ar sporto klube. Natūraliai salstelėjusi - besilaikantiems dietos.
Birios arbatžolės: draugiškas gamtai pasirinkimas. Kad ir kur jas panaudoję išmesite, jos savaime suirs ir taip patręš žemę. Pasirūpinome, kad draugiškos aplinkai būtų ir mūsų pakuotės - jos perdirbamos, todėl kviečiame saugoti gamtą ir pakuotę išmesti į rūšiavimo konteinerius.
Sudedamosios dalys: fermentuotas ir nefermentuotas siauralapis raibsteglis (rooibos, kilmė: PAR, 98%), apelsino žievelės, citrinžolė, dedešvos žiedai, apelsino kvapioji medžiaga.
Rekomenduojamos arbatos paruošimo proporcijos - 200 ml | 3 g | 95°C | 5-8 min.
Savybė | Reikšmė |
Arbatos regionas | Pietų Afrika |
Poveikis | Netonizuoja |
Dominuojantis aromatas | Citrusiniai vaisiai |
Skonio pojūtis | Saldus |
Arbatos tipas | Aromatinė |
Arbatos forma | Biri arbata |
Skonio intensyvumas | Švelnus / Lengvas |
Ieškantiems išskirtinumo | Klasikinė pakuotė |
Svoris | 0.08 kg |