Aprašymas
Fermentuoti raibsteglio spygliukai suteikia gėrimui riešuto natų ir natūralaus saldumo, o žalieji - švelnumo ir gaivos. Derinį pagyvina citrusų žievelės.
Arbata "KALAHARI" švelni tiems, kurių gomurys jautrus, o skonio pojūtis tik formuojasi. Gaivi nusidūkusiems šėliojimuose, pavargusiems darbe ar sporto klube. Natūraliai salstelėjusi - besilaikantiems dietos.
Birios arbatžolės - draugiškas gamtai pasirinkimas. Kad ir kur jas panaudoję išmesite, jos savaime suirs ir taip patręš žemę. Pasirūpinome, kad draugiškos aplinkai būtų ir mūsų pakuotės. Jos perdirbamos, todėl kviečiame saugoti gamtą ir pakuotę išmesti į rūšiavimo konteinerius.
Paruošimas: į pašildytą puodelį įberkite 1-2 a.š. arbatžolių, užpilkite ką tik užvirusiu vandeniu, palaikykite bent 5 min.
Savybė | Reikšmė |
Tipas | Aromatizuota |
Dominuojantis aromatas | Citrusai |
Regionas | Pietų Afrika |
Poveikis | Netonizuoja |
Skonio pojūtis | Švelnus |
Svoris | 0.08 kg |
fermentuotas ir nefermentuotas siauralapis raibsteglis (rooibos, kilmė: PAR, 98%), apelsino žievelės, citrinžolė, dedešvos žiedai, apelsino kvapioji medžiaga.