Fermentuota ir nefermentuota rooibos arbata KALAHARI, 80g

2,99 €
Kiekis

Viename arbatos puodelyje visos gerosios augalo savybės: išraiškingas fermentuoto rooibos skonis ir naudingosios nefermentuoto - žaliojo - rooibos medžiagos. Fermentuoti raibsteglio spygliukai suteikia gėrimui riešuto natų ir natūralaus saldumo, o žalieji - švelnumo ir gaivos. Derinį pagyvina citrusų žievelės.

Aprašymas

Fermentuoti raibsteglio spygliukai suteikia gėrimui riešuto natų ir natūralaus saldumo,  o žalieji - švelnumo ir gaivos. Derinį pagyvina citrusų žievelės. Raudonoji arbata KALAHARI švelni tiems, kurių gomurys jautrus, o skonio pojūtis tik formuojasi. Gaivi nusidūkusiems šėliojimuose, pavargusiems darbe ar sporto klube. Natūraliai salstelėjusi - besilaikantiems dietos. 

 

Birios arbatžolės: draugiškas gamtai pasirinkimas. Kad ir kur jas panaudoję išmesite, jos savaime suirs ir taip patręš žemę. Pasirūpinome, kad draugiškos aplinkai būtų ir mūsų pakuotės - jos perdirbamos, todėl kviečiame saugoti gamtą ir pakuotę išmesti į rūšiavimo konteinerius.

 

Sudedamosios dalys: fermentuotas ir nefermentuotas siauralapis raibsteglis (rooibos, kilmė: PAR, 98%), apelsino žievelės, citrinžolė, dedešvos žiedai, apelsino kvapioji medžiaga.

 

Rekomenduojamos arbatos paruošimo proporcijos - 200 ml | 3 g | 95°C | 5-8 min. 

Savybė Reikšmė
Arbatos regionas Pietų Afrika
Poveikis Netonizuoja
Dominuojantis aromatas Citrusiniai vaisiai
Skonio pojūtis Saldus
Arbatos tipas Aromatinė
Arbatos forma Biri arbata
Skonio intensyvumas Švelnus / Lengvas
Ieškantiems išskirtinumo Klasikinė pakuotė
Svoris 0.08 kg

Mūsų gidai

Susipažink iš arčiau

Būkite pirmas, palikęs atsiliepimą