Aprašymas
Sudedamosios dalys: baltoji arbata (30 %, ne ES), žalioji arbata, cukrinės snaigės (cukrus, ryžių miltai, aliejus (rapsų, pilnai hidrintas rapsų), bulvių krakmolas, kvapioji medžiaga), mangų gabalėliai (mangai, cukrus, stabilizatorius E509, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E330), kinrožės, mangų granulės (gliukozės sirupas, mangų tyrė, tirštiklis E401), braškių gabalėliai, raudonieji serbentai, kvapioji medžiaga, kvepenės žiedai, rožių žiedlapiai, jazminaičių žiedai.
Rekomenduojame arbatą ruošti taip: į pašildytą puodelį įberkite 3g arbatos, užplikykite 200 ml virintu, iki 80°C atvėsintu vandeniu, ir palaikykite 3-5 min.
Savybė | Reikšmė |
Arbatos regionas | Kelių regionų |
Dominuojantis aromatas | Vaisiai/uogos |
Arbatos tipas | Aromatinė |
Poveikis | Tonizuoja |
Ieškantiems išskirtinumo | Stiklo indelyje |