Aprašymas
Sudedamosios dalys: baltoji arbata (ne ES), žalioji arbata, mango vaisių kubeliai (mangas, cukrus, kietiklis kalcio chloridas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinos rūgštis), baltoji kinrožė, kvapioji medžiaga, mango vaisių granulės (gliukozės sirupas (iš KVIEČIŲ), mango tyrė, tirštiklis natrio alginatas), braškių gabaliukai, raudonieji serbentai, kvepenių žiedai, rožių žiedlapiai, jazminaičių žiedai.
Rekomenduojamos arbatos paruošimo proporcijos - 200 ml | 3 g | 80°C | 2-3 min.
Savybė | Reikšmė |
Arbatos regionas | Kelių regionų |
Dominuojantis aromatas | Tropiniai vaisiai |
Skonio pojūtis | Saldus |
Skonio intensyvumas | Gaivus |
Poveikis | Tonizuoja |
Arbatos tipas | Aromatinė |
Arbatos forma | Biri arbata |
Ieškantiems išskirtinumo | Stiklo indelyje |
Svoris | 0.26 kg |