Sudedamosios dalys: baltoji arbata, žalioji arbata, mango vaisių kubeliai (mangas, cukrus, kietiklis E509, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: E330 ), baltoji kinrožė, kvapioji medžiaga, mango vaisių granulės (gliukozės sirupas (KVIEČIŲ), mango tyrės koncentratas, tirštiklis: E401), braškių gabaliukai, raudonieji serbentai, jazminaičių žiedai, magnolijos žiedai, saulėgrąžų žiedlapiai, rožių žiedai.
Rekomenduojamos arbatos paruošimo proporcijos - 200 ml | 3 g | 80°C | 2-3 min.
| Arbatos regionas | Kelių regionų |
| Dominuojantis aromatas | Tropiniai vaisiai |
| Skonio pojūtis | Saldus |
| Skonio intensyvumas | Gaivus |
| Poveikis | Tonizuoja |
| Arbatos tipas | Aromatinė |
| Arbatos forma | Biri arbata |