Aprašymas
Rekomenduojame arbatą ruošti taip: į pašildytą puodelį įberkite arbatinį 1-2 šaukštelius (~3g) arbatos, užplikykite virintu, iki 80°C atvėsintu vandeniu, ir palaikykite 2-3 min.
Savybė | Reikšmė |
Arbatos regionas | Kelių regionų |
Dominuojantis aromatas | Vaisiai/uogos |
Poveikis | Tonizuoja |
baltoji arbata, žalioji arbata, mango vaisių kubeliai (mangas, cukrus, kietiklis E509, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: E330 ), baltoji kinrožė, kvapioji medžiaga, mango vaisių granulės (gliukozės sirupas (KVIEČIŲ), mango tyrės koncentratas, tirštiklis: E401), braškių gabaliukai, raudonieji serbentai, jazminaičių žiedai, magnolijos žiedai, saulėgrąžų žiedlapiai, rožių žiedai.