Aprašymas
Ispanų šokolado gamintojas, pirmąją manufaktūrą įkūręs 1840 m. Dabar jau šeštoji Coll karta rūpinasi tradicijų išlaikymu ir modernizacija, gamybos proceso metu pasirūpindami kiekvienu žingsniu: nuo kruopštaus rūšinių pupelių atsirinkimo iki receptūrų kūrimo, šokolado liejimo ir skoningo įpakavimo.
Laikyti sausoje, tamsioje vietoje, 12-20°C temperatūroje.
Savybė | Reikšmė |
Tinka | Mažoms padėkoms |
Svoris | 0.025 kg |
saldiklis (maltitolis 41,5%), kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, kakavos masė, emulsiklis (sojų lecitinas), kvapioji medžiaga. Kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 34%. PIENO sausųjų medžiagų ne mažiau 20%. Sudėtyje gali būti PIENO ir RIEŠUTŲ pėdsakų.
100 g maistinė ir energinė vertė: 2026 kJ/ 490 kcal, baltymų 7 g, angliavandenių 50g iš kurių cukrūs 8 g, polioliai 41.5 g, riebalų 36 g iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 23 g, skaidulinių medžiagų 0 g, druskos (Na) 0.2 g.
Ispanų šokolado gamintojas, pirmąją manufaktūrą įkuręs 1840 m. Dabar jau šeštoji Coll karta rūpinasi tradicijų išlaikymu ir modernizacija, gamybos proceso metu pasirūpindami kiekvienu žingsniu: šokoladas fabrike Sant Sadurni gaminamas „nuo pupelės iki plytelės
Kitos šio gamintojo prekės