Ispanų šokolado gamintojas, pirmąją manufaktūrą įkūręs 1840 m. Dabar jau šeštoji Coll karta rūpinasi tradicijų išlaikymu ir modernizacija, gamybos proceso metu pasirūpindami kiekvienu žingsniu: nuo kruopštaus rūšinių pupelių atsirinkimo iki receptūrų kūrimo, šokolado liejimo ir skoningo įpakavimo.
Laikyti sausoje, tamsioje vietoje, 12-20°C temperatūroje.
kakavos masė, nenugriebti pieno milteliai, cukrus, kakavos sviestas, skrudinta malta kava (7%), emulsiklis (SOJŲ lecitinas), natūrali kvapioji medžiaga. Kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 60%. Sudėtyje gali būti PIENO ir RIEŠUTŲ pėdsakų. Be gliuteno.
100 g maistinė ir energinė vertė: 2285 kJ/ 550 kcal, baltymų 10 g, angliavandenių 37 g iš kurių cukrūs 34 g, riebalų 38 g iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 24 g, druska 0,2 g.
Tinka | Išskirtinių skonių ieškantiems |
Svoris | 0.085 kg |

Ispanų šokolado gamintojas, pirmąją manufaktūrą įkuręs 1840 m. Dabar jau šeštoji Coll karta rūpinasi tradicijų išlaikymu ir modernizacija, gamybos proceso metu pasirūpindami kiekvienu žingsniu: šokoladas fabrike Sant Sadurni gaminamas „nuo pupelės iki plytelės
Kitos šio gamintojo prekės