Aprašymas
Sudedamosios dalys: kakavos masė (Peru), cukrus, kakavos sviestas. Kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 83%. Sudėtyje gali būti SOJOS, RIEŠUTŲ ir PIENO pėdsakų.
100 g maistinė ir energinė vertė: 2435 kJ /588 kcal, baltymų 11 g, angliavandenių 26 g iš kurių cukrūs 17 g, riebalų 46 g iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 28 g, skaidulinių medžiagų 0 g, druskos (Na) 0,05 g.
Laikyti sausoje, tamsioje vietoje, 12-20°C temperatūroje.
Šokolado plytelės gali nežymiai skirtis nuo pavaizduotų nuotraukoje

Chocolate Amatller manufaktūra įkurta daugiau nei prieš 200 metų Barselonoje, maždaug tuo pat metu, kai pasaulį išvydo pirmoji šokolado plytelė. Tai neabejotinai viena seniausių šokolado gamintojų pasaulyje, garsi ne tik savo šokoladu, bet ir netikėtais, meniniais pateikimo sprendimais. Savo pakuotėms ir plakatams Amatller naudojo garsių amžininkų meno kūrinius, taip atspindėdama laiko dvasią bei estetiką. Todėl ir šiandien šio šokolado pakuotės atrodo užburiančiai.
Pirmoji Amatller gamyklėlė tebeveikia iki šių dienų ten, kur ir buvo įkurta - sename Barselonos rajone. Dabartiniai Amatller produktai gaminami derinant aukščiausius šokolado gaminimo standartus ir unikalų, šimtmečius gyvavusį meninį paveldą. Chocolate Amatller - tai senųjų Barselonos šokolado gamybos tradicijų simbolis.