Aprašymas
Ispanų šokolado gamintojas, pirmąją manufaktūrą įkūręs 1840 m. Dabar jau šeštoji Coll karta rūpinasi tradicijų išlaikymu ir modernizacija, gamybos proceso metu pasirūpindami kiekvienu žingsniu: nuo kruopštaus rūšinių pupelių atsirinkimo iki receptūrų kūrimo, šokolado liejimo ir skoningo įpakavimo.
Laikyti sausoje, tamsioje vietoje, 12-20°C temperatūroje.
Savybė | Reikšmė |
Tinka | Dovanoms |
Svoris | 0.2 kg |
kakavos masė, cukrus , kakavos sviestas, kakavos milteliai, emulsiklis (sojų lecitinas), kvapioji medžiaga (vanilė). Kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 50%. Sudėtyje gali būti pieno ir riešutų pėdsakų.
100 g maistinė ir energetinė vertė: 2521 kJ/ 596 kcal, baltymų 12 g, angliavandenių 22 g iš kurių cukrūs 16 g, riebalų 51 g iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 33 g, druska 0,02 g.
Ispanų šokolado gamintojas, pirmąją manufaktūrą įkuręs 1840 m. Dabar jau šeštoji Coll karta rūpinasi tradicijų išlaikymu ir modernizacija, gamybos proceso metu pasirūpindami kiekvienu žingsniu: šokoladas fabrike Sant Sadurni gaminamas „nuo pupelės iki plytelės
Kitos šio gamintojo prekės