Aprašymas
Ispanų šokolado gamintojas, pirmąją manufaktūrą įkūręs 1840 m. Dabar jau šeštoji Coll karta rūpinasi tradicijų išlaikymu ir modernizacija, gamybos proceso metu pasirūpindami kiekvienu žingsniu: nuo kruopštaus rūšinių pupelių atsirinkimo iki receptūrų kūrimo, šokolado liejimo ir skoningo įpakavimo.
Laikyti sausoje, tamsioje vietoje, 12-20°C temperatūroje.
Savybė | Reikšmė |
Tinka | Mažoms padėkoms |
Svoris | 0.025 kg |
kakavos masė, kakavos sviestas, cukrus. Kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 99%. Sudėtyje gali būti PIENO, RIEŠUTŲ ir SOJŲ pėdsakų.
100 g maistinė ir energinė vertė: 628 kcal/2526 kJ, riebalų 56g iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 36g, angliavandenių 11g iš kurių cukrūs 4g, baltymų 12g, druska 0.1g
Ispanų šokolado gamintojas, pirmąją manufaktūrą įkuręs 1840 m. Dabar jau šeštoji Coll karta rūpinasi tradicijų išlaikymu ir modernizacija, gamybos proceso metu pasirūpindami kiekvienu žingsniu: šokoladas fabrike Sant Sadurni gaminamas „nuo pupelės iki plytelės
Kitos šio gamintojo prekės