Ispanų šokolado gamintojas, pirmąją manufaktūrą įkūręs 1840 m. Dabar jau šeštoji Coll karta rūpinasi tradicijų išlaikymu ir modernizacija, gamybos proceso metu pasirūpindami kiekvienu žingsniu: nuo kruopštaus rūšinių pupelių atsirinkimo iki receptūrų kūrimo, šokolado liejimo ir skoningo įpakavimo.
Laikyti sausoje, tamsioje vietoje, 12-20°C temperatūroje.
kakavos masė, kakavos sviestas, cukrus. Kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 99%. Sudėtyje gali būti PIENO, RIEŠUTŲ ir SOJŲ pėdsakų.
100 g maistinė ir energinė vertė: 628 kcal/2526 kJ, riebalų 56g iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 36g, angliavandenių 11g iš kurių cukrūs 4g, baltymų 12g, druska 0.1g
Tinka | Mažoms padėkoms |
Svoris | 0.025 kg |
Ispanų šokolado gamintojas, pirmąją manufaktūrą įkuręs 1840 m. Dabar jau šeštoji Coll karta rūpinasi tradicijų išlaikymu ir modernizacija, gamybos proceso metu pasirūpindami kiekvienu žingsniu: šokoladas fabrike Sant Sadurni gaminamas „nuo pupelės iki plytelės
Kitos šio gamintojo prekės