Aprašymas
Ispanų šokolado gamintojas, pirmąją manufaktūrą įkūręs 1840 m. Dabar jau šeštoji Coll karta rūpinasi tradicijų išlaikymu ir modernizacija, gamybos proceso metu pasirūpindami kiekvienu žingsniu: nuo kruopštaus rūšinių pupelių atsirinkimo iki receptūrų kūrimo, šokolado liejimo ir skoningo įpakavimo.
Laikyti sausoje, tamsioje vietoje, 12-20°C temperatūroje.
Savybė | Reikšmė |
Svoris | 0.085 kg |
kakavos masė, kakavos sviestas, cukrus. Kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 99%. Sudėtyje gali būti sojos, pieno ir riešutų pėdsakų.
100 g maistinė ir energetinė vertė: 2609 kJ/ 633 kcal, baltymų 12 g, angliavandenių 6 g iš kurių cukrūs 2 g, riebalų 59 g iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 37 g, druska 0,02 g.
Ispanų šokolado gamintojas, pirmąją manufaktūrą įkuręs 1840 m. Dabar jau šeštoji Coll karta rūpinasi tradicijų išlaikymu ir modernizacija, gamybos proceso metu pasirūpindami kiekvienu žingsniu: šokoladas fabrike Sant Sadurni gaminamas „nuo pupelės iki plytelės
Kitos šio gamintojo prekės