Aprašymas
Ispanų šokolado gamintojas, pirmąją manufaktūrą įkūręs 1840 m. Dabar jau šeštoji Coll karta rūpinasi tradicijų išlaikymu ir modernizacija, gamybos proceso metu pasirūpindami kiekvienu žingsniu: nuo kruopštaus rūšinių pupelių atsirinkimo iki receptūrų kūrimo, šokolado liejimo ir skoningo įpakavimo.
Laikyti sausoje, tamsioje vietoje, 12-20°C temperatūroje.
Savybė | Reikšmė |
Svoris | 0.085 kg |
kakavos masė, cukrus, kakavos pupelės (15%), kakavos sviestas, sumažinto riebumo kakavos milteliai, emulsiklis (sojų lecitinas), kvapioji medžiaga (vanilė). Kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 70%. Sudėtyje gali būti pieno ir riešutų pėdsakų.
100 g maistinė ir energetinė vertė: 2364 kJ/ 570 kcal, baltymų 10 g, angliavandenių 24 g iš kurių cukrūs 21 g, riebalų 44 g iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 27 g, skaidulinių medžiagų 18 g, druska 0,02 g.
![Simon Coll](https://www.skonis-kvapas.lt/img/m/12.jpg)
Ispanų šokolado gamintojas, pirmąją manufaktūrą įkuręs 1840 m. Dabar jau šeštoji Coll karta rūpinasi tradicijų išlaikymu ir modernizacija, gamybos proceso metu pasirūpindami kiekvienu žingsniu: šokoladas fabrike Sant Sadurni gaminamas „nuo pupelės iki plytelės
Kitos šio gamintojo prekės