Aprašymas
Ispanų šokolado gamintojas, pirmąją manufaktūrą įkūręs 1840 m. Dabar jau šeštoji Coll karta rūpinasi tradicijų išlaikymu ir modernizacija, gamybos proceso metu pasirūpindami kiekvienu žingsniu: nuo kruopštaus rūšinių pupelių atsirinkimo iki receptūrų kūrimo, šokolado liejimo ir skoningo įpakavimo.
Laikyti sausoje, tamsioje vietoje, 12-20°C temperatūroje.
Savybė | Reikšmė |
Svoris | 0.085 kg |
kakavos masė, cukrus, kakavos pupelės (15%), kakavos sviestas, sumažinto riebumo kakavos milteliai, emulsiklis (sojų lecitinas), kvapioji medžiaga (vanilė). Kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 70%. Sudėtyje gali būti pieno ir riešutų pėdsakų.
100 g maistinė ir energetinė vertė: 2364 kJ/ 570 kcal, baltymų 10 g, angliavandenių 24 g iš kurių cukrūs 21 g, riebalų 44 g iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 27 g, skaidulinių medžiagų 18 g, druska 0,02 g.
Ispanų šokolado gamintojas, pirmąją manufaktūrą įkuręs 1840 m. Dabar jau šeštoji Coll karta rūpinasi tradicijų išlaikymu ir modernizacija, gamybos proceso metu pasirūpindami kiekvienu žingsniu: šokoladas fabrike Sant Sadurni gaminamas „nuo pupelės iki plytelės
Kitos šio gamintojo prekės