Savybė | Reikšmė |
Svoris | 0.1 kg |
kakavos masė, cukrus, MIGDOLAI (20%), kakavos sviestas, mažesnio riebumo kakavos milteliai, emulsiklis (SOJŲ lecitinas), kvapioji medžiaga (vanilė). Kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 70%. Sudėtyje gali būti PIENO ir RIEŠUTŲ pėdsakų.
100 g maistinė ir energinė vertė: 590 kcal/2448 kJ, riebalų 45g iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 23g, angliavandenių 32g iš kurių cukrūs 26g, baltymų 11g, druska 0.05g
![Simon Coll](https://www.skonis-kvapas.lt/img/m/12.jpg)
Ispanų šokolado gamintojas, pirmąją manufaktūrą įkuręs 1840 m. Dabar jau šeštoji Coll karta rūpinasi tradicijų išlaikymu ir modernizacija, gamybos proceso metu pasirūpindami kiekvienu žingsniu: šokoladas fabrike Sant Sadurni gaminamas „nuo pupelės iki plytelės
Kitos šio gamintojo prekės