Žalioji Nepalo SANDAKPHU GREEN

4,45 €
Pakuotės dydis
Kiekis

Labai šviesios ištraukos, ypač aromatinga, su spindinčiais, tamsiai žaliais lapeliais. Kartais lyginama su Taivano ulongais, tačiau išties ši arbata tipiška Maipokhario kalvoms Ilamo regione. Skinama anksti pavasarį ir jos gamybai atrenkami tik patys sultingiausi lapeliai. Nuskynus lapeliai pakaitinami sustabdant enzimų procesus ir atvėsinami 1-2 valandoms. Trumpai juos pasukus jie vėl vėsinami 30 min. Tada arbatlapius formuoja speciali mašina ir jie iškepami orkaitėje.

Aprašymas

Sudedamosios dalys: žalioji Nepalo arbata.

 

Rekomenduojamos arbatos paruošimo proporcijos - 200 ml | 3 g | 70°C | 1.5-2.5 min. Kad arbata neapkarstų, arbatlapius geriau išimti ar nukošti.

Savybė Reikšmė
Arbatos regionas Nepalas
Dominuojantis aromatas Augalinis / Žolė
Skonio pojūtis Saldus
Skonio intensyvumas Švelnus / Lengvas
Poveikis Tonizuoja
Arbatos tipas Natūrali
Arbatos forma Biri arbata

Šaltiniai

Ieškantiems išskirtinių dalykų ir vertinantiems natūralų, gyvą arbatos skonį – išskyrėme „Šaltinių“ liniją. „Šaltinių“ arbatas mes perkame tiesiai iš arbatos sodų ir žmonių, ją auginančių: jos šviežios, atskleidžia grynos arbatos skonių ir kvapų įvairovę, yra tradicinės savo regionui.

Su jais atsirinkome „Šaltinių“ arbatas: natūralias ir autentiškas. „Šaltinių“ arbatos skirtos Jums: reikliems kokybei ir norintiems pažinti pačias arbatos ištakas. Esame išgėrę ne vieną puodelį arbatos išgėrę kartu su arbatos meistrais tikrai žinome, kiek darbo ir meilės sudėta į šiuos kvapnius lapelius.

Arbatos gimtinė – Rytų kraštai. Apie žmogų, sklidiną ramybės ir išminties, Rytuose sakoma: „arbata jame“. Keliaudami mes ieškome arbatos sodų ir būtent tokių – arbatos sklidinų – žmonių.

Kitos šio gamintojo prekės

Mūsų gidai

Susipažink iš arčiau

Būkite pirmas, palikęs atsiliepimą