Žalioji japoniška arbata BANCHA

2,30 €
Pakuotės dydis
Kiekis

Salstelėjusi, aromatinga, vasaros derliaus tradicinė japoniška arbata. Ryškaus skonio žalias, kvapnus gėrimas. Gaminama iš didelių apatinių arbatkrūmio lapų ar vasarinio derliaus. Bancha Japonijoje labai paplitusi - ji pateikiama belaukiantiems maisto kavinėje, ar namuose prie pietų stalo.

Aprašymas

Sudedamosios dalys: žalioji japoniška arbata.

 

Rekomenduojamos arbatos paruošimo proporcijos - 200 ml | 3 g | 70°C | 2-3 min. Kad arbata neapkarstų, arbatlapius geriau išimti ar nukošti. Tačiau būkite atsargūs: kaip būdinga japoniškoms arbatoms, užplikius per karštu vandeniu ar palaikius per ilgai, arbata apkarsta.

Savybė Reikšmė
Arbatos regionas Japonija
Poveikis Tonizuoja
Dominuojantis aromatas Gėlės
Skonio pojūtis Umami
Arbatos tipas Natūrali
Arbatos forma Biri arbata
Skonio intensyvumas Gaivus

Šaltiniai

Ieškantiems išskirtinių dalykų ir vertinantiems natūralų, gyvą arbatos skonį – išskyrėme „Šaltinių“ liniją. „Šaltinių“ arbatas mes perkame tiesiai iš arbatos sodų ir žmonių, ją auginančių: jos šviežios, atskleidžia grynos arbatos skonių ir kvapų įvairovę, yra tradicinės savo regionui.

Su jais atsirinkome „Šaltinių“ arbatas: natūralias ir autentiškas. „Šaltinių“ arbatos skirtos Jums: reikliems kokybei ir norintiems pažinti pačias arbatos ištakas. Esame išgėrę ne vieną puodelį arbatos išgėrę kartu su arbatos meistrais tikrai žinome, kiek darbo ir meilės sudėta į šiuos kvapnius lapelius.

Arbatos gimtinė – Rytų kraštai. Apie žmogų, sklidiną ramybės ir išminties, Rytuose sakoma: „arbata jame“. Keliaudami mes ieškome arbatos sodų ir būtent tokių – arbatos sklidinų – žmonių.

Kitos šio gamintojo prekės

Mūsų gidai

Susipažink iš arčiau

Būkite pirmas, palikęs atsiliepimą