Žalioji arbata JAPAN BANCHA

1,80 € 1,44 € -20%
Svoris
Kiekis

Salstelėjusi, aromatinga, vasaros derliaus tradicinė japoniška arbata. Kiek šiurkštoki arbatlapiai auga tręšiami natūraliomis, sukalkėjusių jūros gyvūnų trąšomis. Ryškaus skonio žalias, kvapnus gėrimas. Gaminama iš didelių apatinių arbatkrūmio lapų ar vasarinio derliaus. Bancha Japonijoje labai paplitusi - ji pateikiama belaukiantiems maisto kavinėje, ar namuose prie pietų stalo.

Regionas: Japonija

Aprašymas

Sudedamosios dalys: žalioji japoniška arbata.

Rekomenduojame arbatą JAPAN BANCHA ruošti taip: į pašildytą puodelį įberkite 1-2 arbatinius šaukštelius arbatos, užplikykite virintu, iki 70° C atvėsintu vandeniu, ir palaikykite 2-3 min. Kad arbata neapkarstų, arbatlapius geriau išimti ar nukošti. Tačiau būkite atsargūs: kaip būdinga japoniškoms arbatoms, užplikius per karštu vandeniu ar palaikius per ilgai, arbata apkarsta.

Savybė Reikšmė
Tipas Natūrali
Dominuojantis aromatas Gėlės/žolelės
Regionas Japonija
Poveikis Tonizuoja
Ieškantiems išskirtinumo ŠALTINIŲ arbatos
Skonio pojūtis Švelnus

Būkite pirmas, palikęs atsiliepimą