Sudedamosios dalys: siauralapis raibsteglis, cukrinės snaigės (cukrus, ryžių miltai, pilnai hidrintas rapsų aliejus, bulvių krakmolas), apelsinų žievelės, kokosų drožlės, cinamonas, kvapioji medžiaga, raudonieji pipirai (braziliški PIRULIAI), čili granulės, guavos gabalėliai, rugiagėlių žiedlapiai. Sudėtyje gali būti GLIUTENO, SOJŲ, PIENO ir pieno produktų, RIEŠUTŲ, SEZAMŲ pėdsakų.
Rekomenduojamos arbatos paruošimo proporcijos - 200 ml / 5 g / 95°C / 3-5 min
Arbatos regionas | Kelių regionų |
Dominuojantis aromatas | Citrusiniai vaisiai |
Skonio pojūtis | Saldus |
Skonio intensyvumas | Gaivus |
Poveikis | Netonizuoja |
Arbatos tipas | Aromatinė |
Arbatos forma | Biri arbata |
Ieškantiems išskirtinumo | Stiklo indelyje |
Svoris | 0.065 kg |