Žalioji japoniška arbata BANCHA

2,30 €
Pakuotės dydis
Kiekis

Salstelėjusi, aromatinga, vasaros derliaus tradicinė japoniška arbata. Kiek šiurkštoki arbatlapiai auga tręšiami natūraliomis, sukalkėjusių jūros gyvūnų trąšomis. Ryškaus skonio žalias, kvapnus gėrimas. Gaminama iš didelių apatinių arbatkrūmio lapų ar vasarinio derliaus. Bancha Japonijoje labai paplitusi - ji pateikiama belaukiantiems maisto kavinėje, ar namuose prie pietų stalo.

Aprašymas

Sudedamosios dalys: žalioji japoniška arbata.

Rekomenduojame arbatą JAPAN BANCHA ruošti taip: į pašildytą puodelį įberkite 1-2 arbatinius šaukštelius arbatos, užplikykite virintu, iki 70° C atvėsintu vandeniu, ir palaikykite 2-3 min. Kad arbata neapkarstų, arbatlapius geriau išimti ar nukošti. Tačiau būkite atsargūs: kaip būdinga japoniškoms arbatoms, užplikius per karštu vandeniu ar palaikius per ilgai, arbata apkarsta.

Savybė Reikšmė
Arbatos regionas Japonija
Poveikis Tonizuoja
Dominuojantis aromatas Gėlės/žolelės
Skonio pojūtis Švelnus

Mūsų gidai

Susipažink iš arčiau