Žalioji arbata JAPAN GYOKURO

5,93 €
Svoris

"Šešėlių arbata": ypatinga, prabangi japonų arbata, auginama pavėsyje, taip suteikiant arbatai išskirtinį, baltymingą (umami) skonį ir išsaugant sodriai žalią lapelių spalvą.

Išparduota

Aprašymas

Sudedamosios dalys: žalioji japoniška arbata.

  • Rekomenduojame arbatą JAPAN GYOKURO ruošti taip: į arbatinį įberkite 10g (apie 2 valg. š.) arbatos, užplikykite 300 ml virintu, iki 50-60° C atvėsintu vandeniu, ir palaikykite 1-2 min. Arbatlapius išimkite ar nukoškite. Taip pat šią arbatą galima plikyti kelis sykius - pirmąjį sykį užpilti virintu, iki 50-60° C atvėsintu vandeniu ir po 1-2 min. išpilstyti į puodelius. Pakartokite užpylimą iki 5 kartų, kiekvieną sykį palaikydami kiek trumpiau ir plikydami vis karštesniu vandeniu.
  • Gyokuro, kaip ir dauguma kitų japoniškų arbatų, yra įnoringa arbata: užplikius per karštu vandeniu ar palaikius per ilgai, arbata apkarsta, neatskleidžia savo visos skonių paletės.
Prekė detaliau

Šaltiniai

Ieškantiems išskirtinių dalykų ir vertinantiems natūralų, gyvą arbatos skonį išskyrėme „Šaltinių“ liniją. „Šaltinių“ arbatas mes perkame tiesiai iš arbatos sodų ir žmonių, ją auginančių: jos šviežios, atskleidžia grynos arbatos skonių ir kvapų įvairovę ir yra tradicinės savo regionui.

Arbatos gimtinė – Rytų kraštai. Apie žmogų, sklidiną ramybės ir išminties, Rytuose sakoma: „arbata jame“. Keliaudami mes ieškome arbatos sodų ir būtent tokių – arbatos sklidinų – žmonių.

Su jais atsirinkome „Šaltinių“ arbatas: natūralias ir autentiškas. “Šaltinių” arbatos skirtos Jums: reikliems kokybei ir norintiems pažinti pačias arbatos ištakas. Ne vieną puodelį arbatos išgėrę kartu su arbatos meistrais tikrai žinome, kiek darbo ir meilės sudėta į šiuos kvapnius lapelius.

Savybė Reikšmė
Tipas Natūrali
Dominuojantis aromatas Gėlės/žolelės
Regionas Japonija
Poveikis Stipriai tonizuoja
Tonizuoja
Ieškantiems išskirtinumo ŠALTINIŲ arbatos
Skonio pojūtis Umami

Jums taip pat gali patikti

Būkite pirmas, palikęs atsiliepimą