Žalioji japoniška arbata KUKICHA

3,80 €
Pakuotės dydis
Kiekis

Švelni japoniška žalioji arbata iš arbatos kotelių ir šakelių, šviežio, bet kartu švelnaus, kreminio skonio. Kukicha gaminti naudojamos arbatos šakelės ir koteliai, iš arbatlapių išimami gaminant prabangiąją gyokuro arbatą. Dėl to arbata įgauna švelnų grietinėlės ir riešutų skonį. Ji geriama ramiomis, tingiomis, vėlyvomis popietėms, kai niekur nebereikia skubėti.

Aprašymas

Sudedamosios dalys: žalioji japoniška arbata.

 

Rekomenduojamos arbatos paruošimo proporcijos - 200 ml | 3 g | 70°C | 2-3 min.

Savybė Reikšmė
Arbatos regionas Japonija
Dominuojantis aromatas Pieniškas
Skonio pojūtis Umami
Skonio intensyvumas Švelnus / Lengvas
Poveikis Tonizuoja
Arbatos tipas Natūrali
Arbatos forma Biri arbata

Mūsų gidai

Susipažink iš arčiau

Būkite pirmas, palikęs atsiliepimą