Aprašymas
Rekomenduojame šią arbatą ruošti taip: į pašildytą puodelį įberkite 1-2 šaukštelius (~3g) arbatos, užplikykite virintu, iki 85°C atvėsintu vandeniu, ir palaikykite 3-5 min. Kad arbata neapkarstų, arbatlapius geriau išimti ar nukošti.
Šaltas plikymas, vadinamas cold brew – tai gaivinantis ir rafinuotas gėrimas, puikiai derantis su nesaldžiais užkandžiais.
- Užpilkite šaltu vandeniu ir palikite „sirpti“ nuo pusvalandžio iki kelių valandų
- Pateikite balto ar raudono vyno taurėse, taip leisdami atsiskleisti arbatos aromatui
Mūsų atrinktas ir rekomenduojamas receptas dviejų porcijų (600 ml) paruošimui:
- žalioji arbata su kanapių žiedynais „AHA“, 9 g;
- 600 ml šaltas stalo vanduo;
- Užpilti ir palaukti 1 val., paskui arbatžoles nukošti
Savybė | Reikšmė |
Arbatos regionas | Europa |
Poveikis | Tonizuoja |
Dominuojantis aromatas | Gėlės/žolelės |
Skonio pojūtis | Švelnus |
Svoris | 0.08 kg |
žalioji arbata (70%), pluoštinių kanapių žiedynai ir lapai (20%), citrinžolė, kvapiosios medžiagos, saulėgrąžų žiedlapiai, ženšenio gabalėliai (1,65%), citrinos granulės.