Juodosios Puero arbatos plokštė, 100 g (beengcha 2019 m.)

3,88 €

Presuota arbata - sena kinų tradicija. Arbatlapiai sudrėkinami ir sunkiais presais suspaudžiami į pageidaujamą formą. Tokią arbatą būdavo lengviau gabenti dideliais atstumais, kompaktiškiau saugoti. Juodojo (kiniškai - shou) puero arbata yra pilnos fermentacijos. Arbatlapiai specialiu metodu fermentuojami, kad įgautų savo rusvą spalvą, ypatingą skonį ir kvapą bei cheminę sudėtį. Ši arbata - ypač sodraus skonio, tinka ilgai saugoti, plikyti keletą kartų.

Išparduota

Aprašymas

Norint paruošti puodelį arbatos, reikia peiliu atskelti maždaug pusės arbatinio šaukštelio dydžio gabalėlį, panašiai kaip skaldant parmezano sūrį. Atskeltą gabalėlį arbatos įdėkite į pašildytą puodelį, užplikykite virintu, iki 95°C atvėsintu vandeniu, ir palaikykite 3-5 min. Galima plikyti keletą kartų.

Prekė detaliau
Savybė Reikšmė
Tipas Natūrali
Dominuojantis aromatas Medis/žemė
Regionas Kinija
Poveikis Skatina medžiagų apykaitą
Tonizuoja
Skonio pojūtis Intensyvus
Svoris 0.1 kg
Sudedamosios dalys

juodojo puero arbata.

Jums taip pat gali patikti

Būkite pirmas, palikęs atsiliepimą