Putojanti arbata pagaminta remiantis gaivališka kombucha kultūra, naudojant ugnį, šaltinio vandenį bei svarbiausią ingredientą – arbatos soduose kruopščiai atrinktą rūšinę arbatą.
Putojanti arbata gali būti puikiu nealkoholinių kokteilių pagrindu, o vartojantiems atskirai – puikus pasirinkimas draugų susibūrimuose, prie pietų ar vakarienės stalo ar net išskirtinių švenčių metu ieškant nealkoholinių gėrimų alternatyvos.
Uogiška želė | Gaminimo laikas: 3 val. | 4 asm.
Gėrimo paruošimui Jums reikės:
- ½ „Skonis ir kvapas“ putojančios arbatos „Jubiliejinė“
- 1 pakelio vyšnių želė
- 1 saujos mėgstamų uogų (vyšnių, braškių, gervuogių)
- Žiupsnelio citrinos žievelės
Paruošimo eiga: pakaitinkite 150 ml putojančios arbatos „Jubiliejinė“. Suberkite į arbatą želė miltelius, citrinos žievelę, maišykite ir kaitinkite, kol želė ištirps. Supilkite likusią putojančią arbatą „Jubiliejinė“ ir išmaišykite. Į indelius dėkite uogas ir supilstykite paruoštą želė. Palikite sustingti.
Skanaus!