Alfas Ivanauskas x Skonis ir kvapas: gervuogių ir levandų limonadas

Alfas Ivanauskas x Skonis ir kvapas: gervuogių ir levandų limonadas

Putojanti arbata pagaminta remiantis gaivališka kombucha kultūra, naudojant ugnį, šaltinio vandenį bei svarbiausią ingredientą – arbatos soduose kruopščiai atrinktą rūšinę arbatą.

Putojanti arbata gali būti puikiu nealkoholinių kokteilių pagrindu, o vartojantiems atskirai – puikus pasirinkimas draugų susibūrimuose, prie pietų ar vakarienės stalo ar net išskirtinių švenčių metu ieškant nealkoholinių gėrimų alternatyvos.

Gervuogių ir levandų limonadas su putojančios arbatos ledukais | Gaminimo laikas: 40 min | 2 asm.

Gėrimo paruošimui Jums reikės:

Paruošimo eiga: 1 buteliuką putojančios arbatos „Genmaicha“ supilstykite į ledukų formeles ir užšaldykite. Levandų žiedus, gervuoges ir karamelės sirupą troškinkite apie 10 min., nustatę žemą kaitrą. Gautą sirupą nukoškite.
Šaldytus arbatos ledukus sutrinkite maisto smulkintuvu. Į taurę sudėkite ledukus, užpilkite putojančia arbata ir ant viršaus šlakstykite levandų ir gervuogių sirupą.

Vaišinkite svečius, gaminkite gėrimą draugų vakarėliuose ar šventėse.

Komentarai

Pasidalinti komentaru