Putojanti arbata pagaminta remiantis gaivališka kombucha kultūra, naudojant ugnį, šaltinio vandenį bei svarbiausią ingredientą – arbatos soduose kruopščiai atrinktą rūšinę arbatą.
Putojanti arbata gali būti puikiu nealkoholinių kokteilių pagrindu, o vartojantiems atskirai – puikus pasirinkimas draugų susibūrimuose, prie pietų ar vakarienės stalo ar net išskirtinių švenčių metu ieškant nealkoholinių gėrimų alternatyvos.
Alfo Ivanausko sukurtas receptas „Citrusinis ananasų kokteilis“ | Gaminimo laikas: 5 min | 1 asm.
Gėrimo paruošimui Jums reikės:
- 150 g ananasų ir žaliųjų citrinų gabaliukų
- 250 ml „Skonis ir kvapas“ putojančios arbatos „Obelų slėnis“
- 150 ml imbierinio alaus
- Keleto ledukų
Paruošimo eiga: į taurę dėkite ledukus, ananasų ir citrinų gabaliukus, supilkite putojančią arbatą „Obelų slėnis“ ir imbierinį alų. Viską gerai išmaišykite ir ragaukite.
Skanaus!