Putojanti arbata GENMAICHA, 330ml

3,95 €
Taikomas depozito mokestis: 0,10 €
Kiekis

Subtilus, kiek specifinio japoniškos žaliosios Genmaicha arbatos skonio gėrimas. Įsimenanti, gaivi, sveika, žaliosios arbatos pagrindu sukurta, fermentuota putojanti arbata. Puikiai dera su rytietiškos virtuvės patiekalais.

Aprašymas

Mūsų putojanti arbata pagaminta remiantis gaivališka kombucha kultūra, naudojant ugnį, šaltinio vandenį bei svarbiausią ingredientą – arbatos soduose kruopščiai atrinktą rūšinę arbatą. Nealkoholinis gėrimas puikus pasirinkimas draugų susibūrimuose, prie pietų ar vakarienės stalo ar net išskirtinių švenčių metu ieškant nealkoholinių gėrimų alternatyvos.

 

Gamybos metu vyksta natūralus fermentacijos procesas, naudojami tik natūralūs ingredientai – be dažiklių ir skonio stipriklių. Todėl tai - natūralūs burbuliukai: sveikesnė alternatyva įvairiems gazuotiems gėrimams ir limonadams. Visgi gėrimas yra gazuotas ir tai nurodyta ant butelio.

 

Genmaicha - žalioji arbata su kepintais ryžiais pati yra specifinė, išraiškinga, aiškaus umami skonio arbata. Derinyje su kombucha kultūra jos specifinės savybės dar išryškėja, todėl ji nebūtinai patiks. Japonų virtuvės patiekalai, grybai, lengvi užkandžiai, kuriuose vyrauja jūros gėrybės, vaisiai. MISO ir visi miso pagrindu ruošiami patiekalai. Genmaicha putojančios arbatos geriau nederinti su vytinta ir rūkyta mėsa, stipriai fermentuotais sūriais - jos skonis neatsiskleis, bus užgožtas.

 

Galima mėgautis kada tik norisi bet kokio amžiaus žmonėms. Gėrimo 100 ml turi viso labo 11 kcal, 0 riebalų, itin mažai angliavandenių, beveik neturi baltymų ir druskos. Putojanti arbata nėra saldi, ji neturi ir kombuchos rūgštumo ar „sunkumo“.

 

 


 

Skaniausia atvėsinta iki 10 - 12 °C temperatūros. Atidarius laikyti šaltai, suvartoti per 3 dienas. Galimos natūralios nuosėdos.

 

Sudedamosios dalys: „Skonis ir kvapas“ arbata (vanduo, japoniška genmaicha arbata su kepintais ryžiais), gyva kombucha kultūra, cukrus. Maistinė vertė (100 ml) – 18kcal/75 kJ: riebalų 0 g (iš jų sočiųjų 0 g), angliavandenių 2,7 g (iš jų cukrų 2,6 g), baltymų 0.1 g, druskos <0.03g.

 

Laikyti nuo +2 °C iki +20 °C.  Alkoholio iki 0,5% tūrio.

 

Savybė Reikšmė
Arbatos regionas Japonija
Dominuojantis aromatas Augalinis / Žolė
Skonio pojūtis Umami
Skonio intensyvumas Švelnus / Lengvas
Poveikis Tonizuoja
Arbatos tipas Natūrali
Arbatos forma Putojanti
Svoris 0.577 kg

Susiję straipsniai

Būkite pirmas, palikęs atsiliepimą