Aprašymas
Rekomenduojame arbatą su ŽENŠENIU ir CITRINA ruošti taip: į pašildytą puodelį įberkite 1-2 arbatinius šaukštelius arbatos, užplikykite virintu, iki 80°C atvėsintu vandeniu, ir palaikykite 3-5 min. Kad arbata neapkarstų, arbatlapius geriau išimti ar nukošti.
Savybė | Reikšmė |
Arbatos regionas | Kelių regionų |
Dominuojantis aromatas | Citrusiniai vaisiai |
Poveikis | Tonizuoja |
Svoris | 0.08 kg |
žalioji arbata (83,25 %), citrinžolė, ženšenis (2,75 %), kvapiosios medžiagos, saulėgrąžų žiedlapiai, citrinos granulės (1 %) (gliukozės sirupas (iš kviečių), koncentruotos citrinų sultys, saldinti abrikosai, bulvių krakmolas, tirštiklis natrio alginatas, kvapioji medžiaga).