Sudedamosios dalys: žalioji arbata, skrudinti ryžiai.
Rekomenduojamos arbatos paruošimo proporcijos - 200 ml | 3 g | 70°C | 2-3 min. Kad arbata neapkarstų, arbatlapius geriau išimti ar nukošti. Tačiau būkite atsargūs: kaip būdinga japoniškoms arbatoms, užplikius per karštu vandeniu ar palaikius per ilgai, arbata apkarsta.
| Arbatos regionas | Japonija |
| Dominuojantis aromatas | Riešutai |
| Skonio pojūtis | Umami |
| Skonio intensyvumas | Švelnus / Lengvas |
| Poveikis | Tonizuoja |
| Arbatos tipas | Natūrali |
| Arbatos forma | Biri arbata |
| Ieškantiems išskirtinumo | ŠALTINIŲ arbata |
Ieškantiems išskirtinių dalykų ir vertinantiems natūralų, gyvą arbatos skonį – išskyrėme „Šaltinių“ liniją. „Šaltinių“ arbatas mes perkame tiesiai iš arbatos sodų ir žmonių, ją auginančių: jos šviežios, atskleidžia grynos arbatos skonių ir kvapų įvairovę, yra tradicinės savo regionui.
Su jais atsirinkome „Šaltinių“ arbatas: natūralias ir autentiškas. „Šaltinių“ arbatos skirtos Jums: reikliems kokybei ir norintiems pažinti pačias arbatos ištakas. Esame išgėrę ne vieną puodelį arbatos išgėrę kartu su arbatos meistrais tikrai žinome, kiek darbo ir meilės sudėta į šiuos kvapnius lapelius.
Arbatos gimtinė – Rytų kraštai. Apie žmogų, sklidiną ramybės ir išminties, Rytuose sakoma: „arbata jame“. Keliaudami mes ieškome arbatos sodų ir būtent tokių – arbatos sklidinų – žmonių.
Kitos šio gamintojo prekės