Aprašymas
BALTASIS ULONGAS išskirtinis tuo, kad šios arbatos skinami tik pumpurėlis ir vienas lapelis, ir tik saulėtomis dienomis. Nuskinta arbata apie pusę valandos vytinama saulėje, tada pernešama į patalpą vytinimui šaltu sausu oru. Čia ji paliekama pernakt, laikas nuo laiko rankomis pavartant lapelius, o ryte lapeliai švelniai sukami ruošiant juos galutinei oksidacijai. Oksidacija kruopščiai prižiūrima, laukiant, kol bus išgautas norimas skonis, o jį pasiekus arbata iškepama malkinėje krosnyje.
Tamsaus sidabro spalvos su susisukusiais pumpurėliais, ši arbata dažnai painiojama su baltąja. Tačiau baltosios arbatos oksidacija yra 3-5 %, o baltojo ulongo - 20%.
Sudedamosios dalys: Nepalo ulong arbata.
Rekomenduojamos arbatos paruošimo proporcijos - 200 ml | 3 g | 80°C | 2-3 min.
Savybė | Reikšmė |
Arbatos regionas | Nepalas |
Poveikis | Tonizuoja |
Dominuojantis aromatas | Gėlės |
Skonio pojūtis | Saldus |
Arbatos tipas | Natūrali |
Arbatos forma | Biri arbata |
Skonio intensyvumas | Švelnus / Lengvas |
Ieškantiems išskirtinių dalykų ir vertinantiems natūralų, gyvą arbatos skonį – išskyrėme „Šaltinių“ liniją. „Šaltinių“ arbatas mes perkame tiesiai iš arbatos sodų ir žmonių, ją auginančių: jos šviežios, atskleidžia grynos arbatos skonių ir kvapų įvairovę, yra tradicinės savo regionui.
Su jais atsirinkome „Šaltinių“ arbatas: natūralias ir autentiškas. „Šaltinių“ arbatos skirtos Jums: reikliems kokybei ir norintiems pažinti pačias arbatos ištakas. Esame išgėrę ne vieną puodelį arbatos išgėrę kartu su arbatos meistrais tikrai žinome, kiek darbo ir meilės sudėta į šiuos kvapnius lapelius.
Arbatos gimtinė – Rytų kraštai. Apie žmogų, sklidiną ramybės ir išminties, Rytuose sakoma: „arbata jame“. Keliaudami mes ieškome arbatos sodų ir būtent tokių – arbatos sklidinų – žmonių.
Kitos šio gamintojo prekės