Aprašymas
Da Hong Pao - stipriai fermentuotas ir paskrudintas ulongas, auginamas savo arbatomis garsėjančiuose Wuyi kalnuose Kinijoje. Šiuose kalnuose vis dar auga šeši originalūs Da Hong Pao arbatmedžiai, kurių arbata prieš beveik 400 metų buvo skirta tik imperatoriaus dvarui.
Šiandien nuo senųjų medžių lapelius skinti draudžiama, bet pagal tradicinį receptą gaminama Da Hong Pao arbata vis dar labai vertinama. Šie tamsūs, stambūs lapai puodelyje virsta arbata, kvepiančia degintu cukrumi, riešutais, medžiu ir oda. Arbata mėgstantiems ryškius, išraiškingus skonius.
Sudedamosios dalys: kiniškas ulongas.
Rekomenduojamos arbatos paruošimo proporcijos - 200 ml | 3 g | 95°C | 3-5 min.
Savybė | Reikšmė |
Arbatos regionas | Kinija |
Poveikis | Tonizuoja |
Dominuojantis aromatas | Ugnis / Dūmas |
Skonio pojūtis | Kartus |
Arbatos tipas | Natūrali |
Arbatos forma | Biri arbata |
Skonio intensyvumas | Intensyvus / Sodrus |
Ieškantiems išskirtinių dalykų ir vertinantiems natūralų, gyvą arbatos skonį – išskyrėme „Šaltinių“ liniją. „Šaltinių“ arbatas mes perkame tiesiai iš arbatos sodų ir žmonių, ją auginančių: jos šviežios, atskleidžia grynos arbatos skonių ir kvapų įvairovę, yra tradicinės savo regionui.
Su jais atsirinkome „Šaltinių“ arbatas: natūralias ir autentiškas. „Šaltinių“ arbatos skirtos Jums: reikliems kokybei ir norintiems pažinti pačias arbatos ištakas. Esame išgėrę ne vieną puodelį arbatos išgėrę kartu su arbatos meistrais tikrai žinome, kiek darbo ir meilės sudėta į šiuos kvapnius lapelius.
Arbatos gimtinė – Rytų kraštai. Apie žmogų, sklidiną ramybės ir išminties, Rytuose sakoma: „arbata jame“. Keliaudami mes ieškome arbatos sodų ir būtent tokių – arbatos sklidinų – žmonių.
Kitos šio gamintojo prekės