Aprašymas
Pirmojo skynimo Darjeelingo arbatų mėgėjams - salstelėjusi, vaisinė, ryški Nepalo juodoji arbata iš mažos arbatų manufaktūros Indijos-Nepalo pasienio regiono. Smulkaus lapo, elegantiška arbata suteikia gėrimui subtilių vynuoginių natų. Rekomenduojame arbatą ruošti be cukraus, neplikyti verdančiu vandeniu.
Rekomenduojame arbatą ruošti taip: į pašildytą puodelį įberkite 3g arbatos, užplikykite 200 ml virintu, iki 95°C atvėsintu vandeniu, ir palaikykite 3-5 min.
Savybė | Reikšmė |
Arbatos regionas | Nepalas |
Dominuojantis aromatas | Gėlės/žolelės |
Poveikis | Tonizuoja |
Juodoji Nepalo arbata
200 ml / 3g / 95°C / 3-5 min