Aprašymas
Juodoji arbata iš Indijos, Asamo regiono, Mangalam arbatos sodo. Mangalam sode skinama Gold Assam arbata išsiskiria arbatlapių grožiu ir gausybe auksinės spalvos pumpurėlių – tips‘ų. Arbatai suteiktas FTGFOP1 žymuo nusako labai aukštą juodosios arbatos kokybę: tiek daug epitetų arbatai apibūdinti skiriama tik geriausiems kūriniams. Užplikytos arbatos spalva sodri, tamsiai gintarinė. Asamo arbatoje atsiskleidžia lengvas salyklo, kepintos duonos skonis ir malonus karamelės poskonis, išgaunami arbatą fermentuojant. Gold Assam arbata dažnai ruošiama su pienu.
Sudedamosios dalys: juodoji Indijos Assamo regiono arbata.
Rekomenduojamos arbatos paruošimo proporcijos - 200 ml | 3 g | 95°C | 3-5 min.
Savybė | Reikšmė |
Arbatos regionas | Indija |
Dominuojantis aromatas | Ugnis |
Skonio pojūtis | Saldus |
Arbatos tipas | Natūrali |
Arbatos forma | Biri |
Skonio intensyvumas | Intensyvus / Sodrus |
Poveikis | Tonizuoja |