Aprašymas
Sudedamosios dalys: kakavos masė, cukrus, kukurūzų krakmolas, kakavos sviestas, cinamonas, emulsiklis (SOJŲ lecitinas), kvapioji medžiaga (cinamonas).
Kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 60%. Sudėtyje yra SOJOS produktų. Sudėtyje gali būti PIENO ir RIEŠUTŲ pėdsakų.
100 g maistinė ir energinė vertė: 2203 kJ/ 527 kcal, baltymų 8 g, angliavandenių 40 g iš kurių cukrūs 35 g, riebalų 35 g iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 23 g, skaidulinių medžiagų 0 g, druska 0,4 g.
Laikyti sausoje, tamsioje vietoje, 12-20°C temperatūroje.
Savybė | Reikšmė |
Tinka | Desertų gamybai |
Svoris | 0.2 kg |
kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, kukurūzų krakmolas, cinamonas, emulsiklis (sojų lecitinas), kvapioji medžiaga (cinamonas). Kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 60%. Sudėtyje yra sojos produktų. Sudėtyje gali būti pieno ir riešutų pėdsakų.
100 g maistinė ir energetinė vertė: 2203 kJ/ 527 kcal, baltymų 7 g, angliavandenių 43 g iš kurių cukrūs 35 g, riebalų 35 g iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 23 g, druska 0,01 g.
Ispanų šokolado gamintojas, pirmąją manufaktūrą įkuręs 1840 m. Dabar jau šeštoji Coll karta rūpinasi tradicijų išlaikymu ir modernizacija, gamybos proceso metu pasirūpindami kiekvienu žingsniu: šokoladas fabrike Sant Sadurni gaminamas „nuo pupelės iki plytelės
Kitos šio gamintojo prekės