Aprašymas
Rekomenduojame šią arbatą ruošti taip: į pašildytą puodelį (200 ml) įberkite 1-2 šaukštelius arbatos (3 g), užplikykite virintu, iki 95°C atvėsintu vandeniu, ir palaikykite 5-8 min.
Taip pat galite pasiruošti šaltos, gaivinančios arbatos. Dviem porcijoms gėrimo (600 ml) Jums reikės:
- rooibos arbatos „GINTARINĖS UOGOS“, 15 g;
- karšto vandens, 200 ml;
- 1–2 šaukštelių cukraus;
- šalto vandens ir (ar) ledukų, 400 g;
- dviejų ananasų griežinėlių ir (ar) šlakelio ananasų sulčių.
Savybė | Reikšmė |
Arbatos regionas |
Europa Pietų Afrika |
Poveikis | Netonizuoja |
Dominuojantis aromatas | Vaisiai/uogos |
Skonio pojūtis | Rūgštus |
Svoris | 0.08 kg |
siauralapis raibsteglis (angl. rooibos) (95 %), ananasų gabaliukai (ananasai, cukrus), šaltalankių uogos (1 %), dygminų žiedai, kvapioji medžiaga.