Aprašymas
Birios arbatžolės: draugiškas gamtai pasirinkimas. Kad ir kur jas panaudoję išmesite, jos savaime suirs ir taip patręš žemę. Pasirūpinome, kad draugiškos aplinkai būtų ir mūsų pakuotės - jos perdirbamos, todėl kviečiame saugoti gamtą ir pakuotę išmesti į rūšiavimo konteinerius.
Sudedamosios dalys: žalioji arbata (62%, ne ES), baltoji arbata, džiovintos vynuogės (vynuogės, lipnumą reguliuojanti medžiaga saulėgražų aliejus), braškių gabaliukai (7,5 %), kvapioji medžiaga.
Rekomenduojamos arbatos paruošimo proporcijos - 200 ml | 3 g | 80°C | 3-5 min.
Naujas madingas būdas paruošti arbatą – sirpinti ją šaltame vandenyje. Taip arbatoje bus mažiau aitrumo, taninų ir kofeino – gausite švelnesnę ištrauką. Šią arbatą ruoškite truputį iš anksto. 4 gramus (du šaukštelius) žaliosios „MAMOS BRAŠKIŲ“ arbatos užpilkite 500 ml šalto vandens ir palikite 0,5–1 val. sirpti. Į tokią arbatą labai tiks įdėti žaliosios citrinos skiltelę ar tiesiog įspausti šio vaisiaus sulčių. Nesaldinta ji – ypač gaivi alternatyva šalto baltojo vyno taurei.
Savybė | Reikšmė |
Arbatos regionas | Kelių regionų |
Dominuojantis aromatas | Uogos |
Skonio pojūtis | Saldus |
Skonio intensyvumas | Švelnus / Lengvas |
Poveikis | Tonizuoja |
Arbatos tipas | Aromatinė |
Arbatos forma | Biri arbata |
Ieškantiems išskirtinumo | Klasikinė pakuotė |
Svoris | 0.05 kg |