Aprašymas
Rekomenduojame šią arbatą ruošti taip:
- Į pašildytą puodelį įberkite 2 arbatinius šaukštelius arbatos, užplikykite virintu, iki 70°C atvėsintu vandeniu, ir palaikykite 3-5 min. Kad arbata neapkarstų, arbatlapius geriau išimti ar nukošti.
- Naujas madingas būdas paruošti arbatą – sirpinti ją šaltame vandenyje. Taip arbatoje bus mažiau aitrumo, taninų ir kofeino – gausite švelnesnę ištrauką. Šią arbatą ruoškite truputį iš anksto. 4 gramus (du šaukštelius) žaliosios „MAMOS BRAŠKIŲ“ arbatos užpilkite 500 ml šalto vandens ir palikite 0,5–1 val. sirpti. Į tokią arbatą labai tiks įdėti žaliosios citrinos skiltelę ar tiesiog įspausti šio vaisiaus sulčių. Nesaldinta ji – ypač gaivi alternatyva šalto baltojo vyno taurei.
Savybė | Reikšmė |
Arbatos regionas | Kelių regionų |
Dominuojantis aromatas | Vaisiai/uogos |
Poveikis | Tonizuoja |
Svoris | 0.05 kg |
žalioji arbata (66 %), džiovintos vynuogės (džiovintos vynuogės, lipnumą reguliuojanti medžiaga saulėgražų aliejus), braškių gabaliukai (7,5 %), baltoji arbata, kvapioji medžiaga.